CAFE MENU 2021

Uge 47

Mandag

Spaghetti Carbonara med champignon, spinat- & æblesalat

Spæde grøntsager med nordisk dressing 

Tirsdag

Kalkuncuvette i appelsin og estragon med bagt gulerod og kartofler

Grønkålssalat med pærer, figner og dressing

Onsdag

Hakkebøf med bløde løg på kartoffelmos med rødbede

Edamame-bønnesalat med rødløg og feta

Torsdag

Asiatisk kylling – kokos suppe, tom yum style med steam buns

Honningbagte Hokkaido-Græskar med broccoli, granatæblekerner og hasselnødder

Fredag

Boller i karry

Dagens salat

Alle dage – dagens sandwich

Ændringer kan forkomne

Laktose fri og vegetar bestilles dagen før

Uge 48

Mandag

Æggekage med bacon, tomat, purløg og rugbrød

Crudite salat med nordisk dressing 

Tirsdag

Kalkun culotte m/ stegt gulerødder, savojkål og perlespelt

Gule beder med gedefriskost og urter

Onsdag

Grisekam i øl m/ hvidkål, panchetta, æble og kartofler

Blomkål – gulerod – hytteost

Torsdag

Tyske ”Eintopf” –en klar suppe fond med kød og rodfrugter

Grøn salat med avokado, æg og rejer

Fredag

Kyllinge drumstiks på spidskål coleslaw og aioli samt små kartofler

Dagens salat

Alle dage – dagens sandwich

Ændringer kan forkomne

Laktose fri og vegetar bestilles dagen før